Godmorgon

Ja här är klockan visslingen halv tolv. Men med en tidsskillnaden på sex timmar gissar jag på att dom flesta börjar göra sig klar för jobb nu. 

Igår var vi på stranden hela dagen. Satt faktist i skuggan till efter två nån gång för de va så hett. 35 grader I SKUGGAN! Till å med thaiarma flämtar i solen.. Hittar ett fantastiskt litet ställe efter stranden med massage, stolar, fri tillgång till cola, öl, vatten u name it - som givetvis betalas när man går. Dom pratar svenska å är super trevliga. Blev liggandes där till halv sex innan vi tog oss hemåt men fastnade i en strandbar. Väl hemma blev de ett snabbt ombyte och ut på middag.

Kvällens underhållning stod en liten bar för med livemusik och eldshow. Mäktigt å jag applåderade nog mest av alla. Sen hamnade vi på Chang bar. Innestället här typ. Där dansade vi å röjde till klockan tre. Faktist första kvällen vi är ute så sent hehe. 

Vaknade åtta imorse. Min plan igår var att gå å gymma men lite småbakis å denna värme satte stopp. Tog med mig Femtio nyanser av mörker och gick ut i solen å satte mig å läste å här sitter jag än. Bränt låren å svettas som en gris men börjar äntligen få livstecken från min älskade karl där inne så straxt blir de lunch å ett dopp i havet. Hårt liv.

Och lite chockad över statistiken! Kikade min gamla blogg å insåg att de är mellan 40-60 som dagligen in fast de skrivits typ tre inlägg på två år. Men statisten på denna blogg sköt i taket rejält på en gång! Jisses welcome back. 


Denna värme


Har aldrig vart med om nå liknande! Flyter bort här! Vi nästan undviker solen för att det är så varmt. Inget pressande här inte.. Ingen aning om gradantal men jag är rätt glad att jag inte har småbarn med i denna värme. Hade vart mer plågsamt än roligt.. 

Hursom helst har vi hunnit med en båttur till fyra öar idag med speedboat. Hela båten kryllande av kineser som tjattrade heeeela tiden. Öarna var fina, vi provade snorkla och åt lunch i skuggan på Poda Island. Nästa gång tar vi en egen båt å åker runt, blir för rörigt med sånna där utflykter. 

Hotell bytardag

Har precis lämnat vårt första hotell Green view Village resort för att ta en kort tripp till Sabai. Det ligger närmare beachen än vi bodde innan, även om de bara tog Max 10 min att gå. 

Otroligt skönt att få börja på ett lugnare hotell och varva ner å komma ikapp med sömnen osv. Men nu är vi på banan igen och redo att utforska Thailand ordentligt! 


Eftersom vi skulle byta hotell idag hade vi bestämt oss för å gu upp tidigt å njuta några timmar i solen på fm. Sambon va dock inte lika pigg som mig så jag fick ligga själv vid poolen å mysa med en bok. Precis läst ut Älska som rekommenderas. Lite B variant på femtio nyanser-böckerna. 

Emma Magnusson

You only live once! YOLO

RSS 2.0