Grattis skruttunge

 
Tänk att han gått från en liten 3 kilos klump till en vilding på 4 år. Men likt då som nu är han full i bus. Viggo kommer bli en riktig tuffing som stor. Han bara kör utan särskilt mycket eftertanke. Därimellan är han ganska lat och typiskt minstingen i familjen som gärna vill smita undan att städa på sitt rum, hänga upp jackan eller ens behöva gå själv från bilen.
 
Men imorse hade vi en disskution att fyra åriga pojkar kan allt sånt själv. För nu är han STOR. det var han helt med på. Så nu ska vi se vad detta år bjuder på med den här gobiten.
 

Nyttigt och så gott

Jag skulle kunna leva på goda sallader. Dessutom är det varken dyrt eller svårt att göra hemma. Man tar det man har helt enkelt. Jag har vart hemma från jobbet nu två dagar och detta är vad jag lever på. När sötsuget slår till lassar jag upp med jordgubbar och blåbär.

 Vegitarisk sallad på blanda annat mozzarella, jordgubbar och avokado.

Pärlan på blocket


Det är med väldigt blandade känslor som Pärlan nu ligger ute till försäljning. Så otroligt onödigt av oss att sitta med två nyare, dyra bilar. Framförallt när den ena bilen står halva veckan och jag bara åker mellan hem, dagis och jobb. Men jag kommer sakna min fina bil. Vi har fått många fina minnen ihop. Så ja - fritt fram att lägga bud gott folk!
 

Emma Magnusson

You only live once! YOLO

RSS 2.0